divendres, 11 d’octubre del 2019

Les nits del mico còsmic o per a què ens pot servir somniar

El mon dels somnis és una intefíicie multidimensional tan real o tan aparent com la nostra aparent realitat quotidiana. Es pot dir que també hi residim, aproximadament un terç de la nostra vida. 


El fet d'estar formada per multirealitats ens ha fet pensar i creure durant molt de temps que no era  una possibilitat tan verídica o creïble com la dimensió que habitem quan estem "desperts", els altres dos terços. Amb l'experiència de la navegació internauta cada cop és més fàcil d'acceptar i comprendre que  el mon dels somnis ocupa un espai i un temps considerable de la nostra vida encarnada i que per tant, és important viure'l amb l'actitud més lúcida i conscient que podem abastar.
El fet de somniar ens facilita el descans de tots els nostres cossos i també els aprenentatges holístics, imprescindibles per a l'evolució des de l'ànima del nostre ser complet.
Aquesta experiència espacio-temporal és clau i fonamental quan ens trobem a la fase terminal de la vida, de fet és imprescindible tenir ben assimilats els aprenentatges que comporta el fet de somniar per a poder desencarnar totalment. Fins i tot en aparents morts sobtades, sempre es dona al menys un somni o senyal que avisa de la proximitat de la mort.
En el cas que la persona no estigui prou centrada per poder atendre a l'avís, per por o desconnexió, es pot donar que el somni anunciador el tingui una persona propera a la que se'n va, pot ser un familiar o una persona amiga amb la qui té un vincle profund.
El mateix es pot donar per a anunciar la vida i per a encarnar. I per a facilitar la curació en cos i ànima de tots els cossos o camps d'energia del ser.
Com més disposats i conscients estiguem a percebre, assimilar i integrar aquestes experiències interdimensionals des d'aquestes realitats paral·leles, més avançarem en el nostre procés evolutiu personal i col-lectiu amb la finalitat de propiciar els canvis de progrés de la humanitat que tant anhelem, és a dir a fer allò que en llenguatge comú anomenem 'fer realitat els nostres somnis'.
Si ens mantenim desconnectats i adormits mentre somniem quan dormim desestimem un terç del nostre potencial de vida.

2 comentaris:

  1. Una reflexió ben interessant en un moment en el que cada vegada parem més atenció a les informacions subtils entre les que transitem el dia a dia. Gràcies, Pilar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, transitem entre el món físic i el món subtil a tothora. A mi m'ajuda atendre les múltiples possibilitats d'ambdues realitats en la mesura que em sento capaç en funció moment vital que habito. Sempre és diferent, és divertit!

      Elimina